Neisha s skakalci premierno predstavila pesem Krila

Neisha s skakalci premierno predstavila pesem Krila

24.12.2012

Na Ljubnem v Ljubljani, v ljubljanskem BTC Cityju, je v petek, 21. decembra, zavladala prava skakalna evforija. Pod Kristalno skakalnico se je namreč predstavila naša snežna kraljica – Planica. Kot posebna gostja dogodka »Planica v Ljubljani« je nastopila Neisha in predstavila čisto svež videospot, ki ga je posnela z našimi skakalci in skakalkami. Vloge so se tokrat zamenjale in pognale po žilah adrenalin tako pevki kot skakalcem – njihov ubran nastop pa je dokazal, da jim srce bije za isto stvar.

V sklopu poskočnih petkov na »Ljubnem v Ljubljani« sta Smučarska zveza Slovenije in OK Planica poskrbela za pristno navijaško vzdušje, ki vlada v dolini pod Poncami. Skakalke in skakalci so pred novoletno turnejo razvedrili z zabavnim dričanjem po izteku 110-metrske simbolične skakalnice, nato pa so skupaj z Neisho premierno predstavili pravo glasbeno poslastico – čisto svežo predelavo pesmi KRILA.

Neisho smo povprašali od kod ideja sodelovanja: »Ideja o sodelovanju s slovenskimi orli se je porodila poleti, ko sem nameravala pričeti z pripravami za novo ploščo. Ker je pesem KRILA, ena meni najljubših na plošči, nisem mogla mimo tega, da ne izide kot singel - še zadnji, in zatem premor do naslednje plošče. Zaradi naklonjenosti, ki jo čutim tako do Robija kot vrhunskega športnika, kot tudi skakalnega športa nasploh in ker vem, da mu je moja glasba všeč, sem srčno upala, da bodo pristali na sodelovanje. Kako odlično bi bilo, če bi pristali na to, da pesem dvignemo skupaj še za en nivo in jo skupaj naredimo v nekakšno himno. Saj vendarle ORLI in KRILA gredo zelo dobro skupaj.«

Skakalci in skakalke so bili seveda takoj za nov izziv, zato so se tako nedavno zaprli v studio in na Neishino pesem posneli spremljevalne vokale. Pesem sedaj vsebuje veliko navijaškega in timskega duha. In kaj nam je Neisha skupaj s skakalci in skakalkami predstavila po Kristalno skakalnico? »Ideja je v osnovi taka, da se jaz znajdem na njihovem teritoriju, v Planici, na skakalnici, oni pa na mojem - na snemanju v studiu.«

Nove vloge se tako pri skakalcih kot pri Neishi poskrbele za pravo mero adrenalina in športno-glasbena simpatija je obrodila sadove. Obiskovalci so bili nad premiero novega videospota navdušeni, Neisha pa je občinstvo razgrela še z njenima uspešnicama Planet za zadet in Tiste lepe dni. S svojim koncertom je prisotne spravila v dobro voljo tudi glasbena skupina Črna mačka, ki se nam bo na odru ponovno pridružila v prihajajočem tednu.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.