Novice

 
Razvrsti po:
 
 • Takanašijeva potrdila četrti globus, Ema Klinec na tretjem mestu

  15.02.2017

  Ema Klinec je na prvi tekmi smučark skakalk v južnokorejskem Pjongčangu osvojila odlično tretje mesto, potem ko je zaostala le za Japonkama Juki Ito in Saro Takanaši. Rezultat sezone za Uršo Bogataj, točke tudi Maji Vtič.
  Več o ...
   
 • Trojno nemško slavje na Ljubnem, Ema ponovila 5. mesto

  12.02.2017

  Drugo tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske na Ljubnem ob Savinji so najbolj zaznamovale Nemke, ki so prvič v zgodovini dosegle kar trojno zmago, naša najboljša pa je bila še enkrat Ema Klinec na odličnem 5. mestu.
  Več o ...
   
 • Spektakel na Ljubnem Lundbyjevi, Slovenke odlične, najboljša Klinčeva na 5. mestu

  11.02.2017

  Ljubno ob Savinji se znova podpisuje pod najboljše tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske. Sobotno preizkušnjo pred bučno množico pod skakalnico so z odličnim ekipnim uspehom začinile še slovenske smučarke skakalke.
  Več o ...
   
 • Vremenska napoved

  07.02.2017

  Dnevno posodobljena vremenska napoved za Ljubno.
  Več o ...
   
 • Skakalni ekipi pred odhodom v Azijo in tekmama na Ljubnem

  06.02.2017

  Najprej je besedo dobil predstavnik podjetja Mercator, ki je sponzor Smučarske zveze Slovenije in s katerim je slednja tudi v letošnjem letu pripravila posebno akcijo za skakalne klube in društva, ki bodo prejeli lepo nagrado.
  Več o ...
   
 • Vabilo na novinarsko konferenco

  03.02.2017

  Uradno vabilo na novinarsko konferenco, ki bo v ponedeljek 6.2.2017.
  Več o ...
   
 • MSP: Ema Klinec podprvakinja, Nika Križnar bronasta!

  01.02.2017

  V ameriški zvezni državi Utah, kjer so pred 15 leti potekale olimpijske igre, na katerih so slovenski skakalci osvojili bronasto odličje na ekipni tekmi, sta danes na srednji skakalnici za nov velik uspeh naših skokov poskrbeli Ema Klinec in Nika Križnar.
  Več o ...
   
 • V tem tednu za medalje na mladinskem svetovnem prvenstvu

  31.01.2017

  Po dolgem času in olimpijskih igrah leta 2002 bo ameriška zvezna država Utah v Park Cityju gostila večje mednarodno tekmovanje in sicer mladinsko svetovno prvenstvo v nordijskih disciplinah. Prvi slovenski aduti so znova smučarji skakalci in skakalke.
  Več o ...
   
 • Na drugi tekmi dve naši med petnajsterico, Takanašijeva le dočakala jubilejno zmago

  29.01.2017

  V romunskem Rasnovu so se smučarke skakalke pomerile še za druge točke svetovega pokala v tej sezoni. Na štartu so bile tudi tokrat štiri Slovenke, točke pa so znova osvojile tri.
  Več o ...
   
 • SBERBANK INTERVJU - Ema Klinec

  26.01.2017

  Tokrat smo se v Sberbank intervjuju pogovarjali z dobitnico štirih odličji na tekmah svetovnega pokala in letos našo najuspešnejšo smučarsko skakalko Emo Klinec, ki kljub šele 19. letom razmišlja zelo odraslo, obožuje rolanje, igranje nogometa in vožnjo z downhill kolesom, letos pa bo prvič nastopila na domači tekmi v Ljubnem. Uživajte v branju!
  Več o ...
   
 • V Žireh dvakrat dvojna zmaga slovenskih skakalk

  22.01.2017

  Žiri so včeraj in danes gostile tekmi alpskega pokala v smučarskih skokih za dekleta. Če pri fantih prevladujejo naši mladi upi, ni nič drugače pri dekletih. Katra Komar in Jerneja Brecl sta v Žireh poskrbeli za odlično popotnico na mladinsko svetovno prvenstvo v ZDA.
  Več o ...
   
 • Dvojna japonska zmaga za konec, dve naši med deset, vse med 21

  21.01.2017

  Smučarke skakalke so s četrto tekmo na Japonskem, drugo v Zau, zaključile s preizkušnjami svetovnega pokala na daljnem vzhodu. Naša šesterica je bila znova odlična, najvišje pa še enkrat več Ema Klinec na šestem mestu.
  Več o ...
   
 • Dvojna japonska zmaga za konec, dve naši med deset, vse med 21

  21.01.2017

  Smučarke skakalke so s četrto tekmo na Japonskem, drugo v Zau, zaključile s preizkušnjami svetovnega pokala na daljnem vzhodu. Naša šesterica je bila znova odlična, najvišje pa še enkrat več Ema Klinec na šestem mestu.
  Več o ...
   
 • Ema Klinec v Oberstdorfu poletela na drugo stopničko

  08.01.2017

  V pravi zimski pravljici pod žarometi na veliki skakalnici v Oberstdorfu so smučarke skakalke danes opravile še z drugo tekmo svetovnega pokala pod Senčno goro. Četrtih stopničk v karieri se veseli Ema Klinec, ki jo je premagala le Sara Takanaši.
  Več o ...
   
 • Sberbank intervju - Stane Baloh : ''Prvi bom, ki bom dekletom omogočil skok na velikank''

  27.12.2016

  V tokratnem Sberbank intervjuju smo se o vtisih o letošnji sezoni, o razlikah v skakanju med dekleti in fanti, pa o samih pripravah na letošnjo sezono in celo o fenomenu Domna Prevca, pogovarjali s Stanom Balohom, trenerjem ženske A reprezentance.
  Več o ...
   
 • Nova državna prvaka sta Jernej Damjan in Maja Vtič

  22.12.2016

  V soju žarometov je v Planici na Bloudkovi velikanki potekalo člansko državno prvenstvo v smučarskih skokih. Pod Poncami smo pozdravili nova prvaka, Jerneja Damjana in Majo Vtič.
  Več o ...
   
 • Slovenke dominirale na alpskem pokalu v Nemčiji

  18.12.2016

  Smučarke skakalke so v nemškem Rastbuechlu opravile s prvima tekmama alpskega pokala v tej zimi. Slovenke so blestele z dvema zmagama.
  Več o ...
   
 • Katja Požun znova obstala v kvalifikacijah

  11.12.2016

  Tudi na drugi tekmi svetovnega pokala smučark skakalk v Nižnem Tagilu bomo imeli pet predstavnic, saj je v kvalifikacijah znova izpadla Katja Požun.
  Več o ...
   
 • Takanašijeva nazaj na vrhu, Klinčeva znova med deseterico

  11.12.2016

  Četrto tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih v Nižnem Tagilu je znova dobil Japonka Sara Takanaši, najboljša naša je bila Ema Klinec na sedmem mestu.
  Več o ...
   
 • Ema Klinec na šestem mestu, poraz Takanašijeve

  10.12.2016

  Tretjo tekmo smučark skakalk za svetovni pokal v tej sezoni je v vetrovnem Nižnem Tagilu v Rusiji dobila Norvežanka Maren Lundby. Najboljša naša tokrat Ema Klinec na šestem mestu.
  Več o ...
   
 • Vtičeva še enkrat peta, točke še štirim skakalkam

  03.12.2016

  Tudi drugo tekmo smučark skakalk v norveškem Lillehammerju je prepričljivo dobila Sara Takanaši, naša najboljša pa je bila na petem mestu, tako kot včeraj, Maja Vtič. Med deset znova Ema Klinec, točke še Špeli Rogelj, Niki Križnar in Urši Bogataj.
  Več o ...
   
 • Na drugi tekmi brez Katje Požun

  02.12.2016

  Najboljša Slovenka med štirimi kvalifikantkami je bila najmlajša, Nika Križnar, ki je z 88 metri in 106,5 točkami osvojila 11. mesto. Najbliže ji je bila Špela Rogelj s 86 metri in 103,8 točkami na 16. mestu, na tekmo se je tokrat prebila tudi Urša Bogataj z 82.5 metri in 96,0 točkami na 29. mestu. Žal je bila prekratka Katja Požun z 78 metri in 86,3 točkami na 41. mestu med kar 54 kvalifikantkami. Najboljša v kvalifikacijah je bil z 90.5 metri Francozinja Lucile Morat, ki je zbrala 116,9 točk.
  Več o ...
   
 • Takanašijevi 45. zmaga, tri Slovenke med petnajst

  02.12.2016

  Na prvi tekmi svetovnega pokala v smučarskih skokih za dekleta v norveškem Lillehammerju je Maja Vtič osvojila 5., Ema Klinec 10. in Špela Rogelj 15. mesto. Zmagala je Sara Takanaši iz Japonske.
  Več o ...
   
 • Ema in Bor mladinska olimpijska prvaka

  17.02.2016

  Slovenije je po zaslugi Eme Klinec in Bora Pavlovčiča bogatejša za dve zlati mladinski olimpijski medalji v norveškem Lillehammerju. Ema je bila boljša od Rusinje Sofie Tikhonove in Italijanke Lare Malsiner, Bor pa od Norvežana Mariusa Lindvika in Nemca Jonathana Siegla.
  Več o ...
   
 • Maja Vtič tokrat druga na Ljubnem

  14.02.2016

  Na Ljubnem ob Savinji je nedeljska tekma svetovnega pokala minila v znamenju Avstrijke Daniele Iraschko-Stolz, ki se je razveselila zmage. Danes je skakalke pričakalo močno deževje, ki je dodobro namočilo tudi gledalce, ki so se v lepem številu zbrali ob prenovljeni skakalnici. Do drugega mesta je prišla Maja Vtič, tretja pa je bila Avstrijka Chiara Hoelzl.
  Več o ...
   
 • Maja Vtič velika zmagovalka Ljubnega, Špela Rogelj tretja

  13.02.2016

  Na prenovljeni skakalnici na Ljubnem ob Savinji so se skakalke pomerile na novi tekmi svetovnega pokala. Preko kvalifikacij se je na tekmo uspelo uvrstiti vsej šesterico Slovenk. Pred številnimi gledalci je do zmage prišla Maja Vtič, ki je ob premierni zmagi zmagi potočila tudi nekaj solzic sreče. Druga je bila Japonka Sara Takanashi, tretja pa Špela Rogelj. Naši tekmovalki sta tako poskrbeli za najboljše vabilo za jutrišnjo tekmo.
  Več o ...
   
 • Skakalke pripravljene na Ljubno

  10.02.2016

  Ženska reprezentanca v smučarskih skokih je v Kristalni palači v BTC-ju spregovorila o pričakovanjih pred tekmama svetovnega pokala na Ljubnem ob Savinji. Dekleta imajo za seboj odlično sezono z vrsto izjemnih rezultatov, tako da bodo na domači preizkušnji zagotovo deležna velike podpore, ne nazadnje tudi s strani organizatorja, ki v teh dneh in ob teh vremenskih pogojih zavzeto dela za to, da bo dogodek znova nepozaben.
  Več o ...
   
 • Sporočilo za medije

  04.02.2016

  Ljubno se ponaša z najbolj pričakovano novostjo letošnje sezone svetovnega pokala ženskih smučarskih skokov Že 5. FIS tekma svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske na Ljubnem, 13. in 14. februarja 2016, se bo odvila na povsem novi skakalnici
  Več o ...
   
 • Ema Klinec in Maja Vtič znova med deseterico

  31.01.2016

  Napovedi vremenoslovcev so se za nemški Oberstdorf uresničile, saj je skakalke na tekmi svetovnega pokala pričakalo močno deževje. Program tekmovanja sicer ni bil ogrožen, a je na trenutke pihal premočan veter, zaradi česar se je vse skupaj nekoliko zavleklo. Sprva so se skakalke pomerile v kvalifikacijah, kjer je vsa slovenska ekipa uspešno napredovala na glavno tekmovanja, iz tam pa prav tako vse v finalno serijo.
  Več o ...
   
 • Ema Klinec vnovič na stopničkah

  30.01.2016

  Za uspešnega dne naših zimskih športnikov so poskrbele še skakalke, ki so se zbrale na tekmi svetovnega pokala v nemškem Oberstdorfu. Na prizorišču prve tekme novoletne turneje se je nove zmage po pričakovanjih razveselila Japonka Sara Takanashi (104,0 m; 107,0 m), druga je bila Avstrijka Daniela Iraschko-Stolz (96,5; 100,5), tretja pa Ema Klinec (96,5; 100,5), ki je tako s šestimi stopničkami naših športnikov v današnjem dnu nadaljevala super dan.
  Več o ...
   
 
Prvi12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.